Tel: 06 - 151 548 27 info@pedio.nl

Over Pedio

Even voorstellen: Hallo! Mijn naam is Maikel Velt en ik zorg met mijn bedrijf Pedio voor verspillingsvrije marketing en communicatie. 

Ik heb diploma’s in grafische vormgeving en communicatie. Zodat ik de juiste connectie heb tussen strategie en uitvoering. Als specialistische vakken heb ik gekozen voor marketingcommunicatie en online marketing. In mijn werkervaring heb ik me zo breed mogelijk georiënteerd. Van allround marketeer tot copywriter en van social-mediaspecialist tot marcom-adviseur. Bij grote bedrijven, kleine bedrijven, reclamebureaus en het onderwijs. Alles om mijn adviseursvaardigheden te versterken.

Al sinds mijn eerste opleiding ben ik voor mezelf begonnen. En dit heb ik steeds verder uitgebreid. Omdat ik het belangrijk vond om te ontdekken hoe verschillende bedrijven in elkaar steken en met welke aspecten rekening te houden, ben ik de loondienst blijven doen. Zo heb ik meer dan 10 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie. Inmiddels ben ik fulltime ondernemer.

In mijn werkzaamheden ben ik van allround steeds meer naar de focus op online gegaan. Reden hiervoor is omdat online alles meetbaar is. Je kunt vele malen efficienter en effectiever met je tijd, geld en energie omgaan. Omdat je weet wat het resultaat is geweest. Door de jaren heen heb ik ontdekt dat bij veel bedrijven hier veel winst te behalen is.

Met Pedio richt ik me daarom op het optimaliseren van marketing en communicatie werkzaamheden. Door in kaart te brengen wat de behoefte en vragen van de doelgroep zijn. Een schat aan informatie die je heel goed kunt gebruiken voor de juiste inzet van alle marketing en communicatie van je bedrijf. Wat weer leidt tot nog meer resultaat en omzet.

Ik richt me zelf voornamelijk op deze analyses en het bepalen van de optimale strategie. Door inzichtelijk te maken waar de meeste kansen liggen en je te helpen bij de uitvoering. Met uitvoering bedoel ik de juiste mix van marketing- en communicatie (middelen en werkzaamheden).

Inmiddels heb ik een mooi team verzameld van specialisten die kunnen helpen bij deze uitvoering. Denk hierbij aan grafische vormgeving, webdesign, zoekmachine-optimalisatie, advertenties, conversie-optimalisatie, e-mailmarketing, contentmarketing, websdesign, copywriting, social media, marktonderzoek, vormgeving en data-analyses. En dan heb ik nog lang niet alles genoemd.

Kijk bij mijn diensten naar toelichtingen op een aantal diensten. Ik maak na een goede analyse een optimale strategie met de juiste mix aan werkzaamheden. Kijk bij werkwijze hoe ik dat precies doe. Het kan natuurlijk ook dat je liever hulp hebt bij een specifiek onderdeel of dat je alleen een analyse wilt laten uitvoeren. Waarna je zelf aan de slag gaat. Stuur me een bericht met je probleem of vraag en ik denk graag met je mee!

Haal de verspilling uit je MarCom-werkzaamheden met een bewezen effectieve strategie