Tel: 06 - 151 548 27 info@pedio.nl

Versterk je creativiteit

Maak effectievere content

Datagedreven contentcreatie

Ben je een contentmaker die op zoek is naar een nieuwe benadering van het ontwikkelen van content? Wil je je creativiteit versterken met waardevolle inzichten en gegevens? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb de perfecte oplossing voor jou: het toepassen van marketingdata om krachtige en effectieve content te creëren.

Ervaar de kracht van data bij het ontwikkelen van content. Maak als contentmaker gebruik van een waardevolle dienst die je helpt om jouw creativiteit te combineren met feitelijke inzichten. Bespaar tijd, vergroot de betrouwbaarheid en behaal een concurrentievoordeel.

Het vinden van de juiste onderwerpen en het identificeren van de behoeften van jouw doelgroep zijn van cruciaal belang voor het succes van jouw contentstrategie. Daarom neem ik het giswerk uit het proces en voorzie je van een effectieve en complete planning die je direct kunt toepassen.

Per klant maak je gebruik van een persoonlijke contentplanning. Eentje die is gebaseerd op zorgvuldig geanalyseerde marketingdata (eigen- en concurrentiedata van je klant). We vervangen het creatieve proces niet, we versterken hem juist. Door je de juiste kaders te geven waarbinnen je kunt creëren. Waarmee je verzekerd bent van optimale productiviteit en resultaat: succesvolle en impactvolle content voor jouw klanten.

Wat levert werken met marketingdata op?

}

Tijdsbesparing

Bespaar kostbare tijd die je anders zou besteden aan het zoeken naar onderwerpen en het bedenken van de juiste onderwerpen.

Meer resultaat

Je segmenteert beter en levert gerichte boodschappen die aansluiten bij behoeften en interesses. Je klanten krijgen meer resultaat voor hun budget.

U

Focus

Wij nemen deze taken van je over, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet: het creëren van boeiende en waardevolle content voor jouw klanten.

Betrouwbaarheid

Onze contentplanning is helemaal afgestemd op jouw klant. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de relevantie en effectiviteit van de onderwerpen die we aanbieden. Je kunt er zeker van zijn dat je de juiste doelgroep bereikt en hen precies de content geeft waar ze naar op zoek zijn.

Bewijslast

Rechtvaardig jouw strategie. Met onze rapportage toon je aan dat jouw keuzes gebaseerd zijn op feiten en resultaten. Dit vergroot niet alleen jouw geloofwaardigheid als contentmaker, maar stelt je ook in staat om jouw klanten te overtuigen van de effectiviteit van jouw aanpak.

Concurrentievoordeel

In een wereld waar content overvloedig aanwezig is, is het essentieel om je te onderscheiden van de rest. met content die gericht is op de specifieke behoeften en interesses van jouw doelgroep. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid, meer verkeer en uiteindelijk een groter succes voor jou en jouw klanten.

Hoe ziet het proces eruit?

Ik ga je maandelijks voorzien van een effectieve contentplanning en rapportage. Je hebt geen omkijken meer naar het bedenken wat te schrijven en kun je gelijk richten op het creatieve proces. Dat waar je het beste kan: content maken.

Kennismaken

Mijn aanpak begint met een kenninsmakingsgesprek. Waarin we doelen, wensen en strategie inzichtelijk maken (sessie 1).

Analyseren

Vervolgens ga ik bezig met een grondige analyse van de marketingdata. Ik verzamel, verwerk en organiseer de huidige gegevens. Hierbij neem ik de concurrentie ook mee. Zodat je een duidelijk beeld krijgt van klantbehoefte, de huidige middelen en de marktpositie. Ontdek welke directe concurrenten het goed doen, als input van je contentstrategie.

Planning

Op basis van de analyse ontwikkel ik een contentplanning. Met de gewenste frequentie en onderwerpen. In het geval van geschreven content geef ik je de onderwerpen, de titels en de best scorende content op dat onderwerp (als inspiratie). Allemaal afgestemd op de juiste moeilijkheidsgraad die past bij de website (SEO).  

Rapportage

Daarna ontwikkel ik een persoonlijke rapportage die gemakkelijk te begrijpen is en waardevolle inzichten biedt. Dit is de bewijslast die aandraagt bij je opdrachtgever. Het geeft inzicht in hoeverre je inspanningen resultaten opleveren. En waar de grootste kansen liggen.

Investering

Eerste klant

  • Kennismaking
  • Complete analyse website en concurrentie
  • Besprekingen
  • Alle benodigde technische koppelingen
  • Contentplanning (met persoonlijke frequentie contentplaatsing)
  • Contentiedeeën met SEO-strategie
  • Persoonlijke maandelijkse rapportage met adviezen
  • Persoonlijk dashboard met mooi opgemaakte resultaten en gegevens

199 p/m

Iedere extra klant

+99 p/m

Minimale afname is zes maanden. Om zo de gewenste resultaten te kunnen halen.

Vul het formulier in om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken we het traject, wensen en verzoeken. Verder laat ik zien hoe een planning en rapportage eruitziet. Op basis van deze kennismaking maak ik een persoonlijk voorstel en gaan we voor de mooiste resultaten.

5 + 4 =

Contactgegevens

Hallo, mijn naam is Maikel Velt. Eigenaar van Pedio. Samen met mijn partners zorg ik voor een optimale websites en campagnes met online marketing, communicatie en vormgeving. Met meetbare en maximale resultaten. Hulp nodig? Neem dan contact met me op via onderstaande gegevens.

Wil je meer weten over mij en mijn ervaring kijk dan op mijn LinkedIN-pagina. Let's connect!