Tel: 06 - 151 548 27 info@pedio.nl

Voor effectieve en efficiënte campagnes

Ontwerpen en optimaliseren van digitale marketingcampagnes

Er zijn genoeg online middelen om je doelgroep en klanten te bereiken. Via zoekmachines, advertenties, mails of social media bijvoorbeeld. Je zult er vast één of meerdere gebruikt hebben. Maar je bent natuurlijk niet de enige. Het wordt steeds lastiger om onderscheidend te zijn of mee te gaan met alle ontwikkelingen. Als je al de tijd hebt om hiermee bezig te gaan. 

Maar het blijft in toenemende mate belangrijk. De zoektocht van mensen begint namelijk online. En tegenwoordig eindigen ze daar vaak ook. Dit zijn heel veel potentiële klanten. Het zou natuurlijk mooi zijn als deze potentiële klanten op jouw website of platform terechtkomen. En ze vervolgens doen wat jij graag wilt. 

Hier ben ik voor. Om je te helpen met het opzetten van nieuwe campagnes of het optimaliseren van campagnes die je al hebt. Samen met mijn specialisten zorg ik ervoor dat jouw campagne de resultaten haalt die jij wilt. 

Wat levert een optimale website op?

}

Tijdsbesparing

Bespaar kostbare tijd die je anders zou besteden aan middelen die niet werken. Je website en haar data vertelt je precies wat goed werk en wat niet.

Meer resultaat

Je segmenteert beter en levert gerichte boodschappen die aansluiten bij behoeften en interesses. Je krijgt (veel) meer resultaat voor je tijd en energie.

U

Conversie

Een optimale campagne zorgt ervoor dat je naast informatie ook resultaat boekt. Je verkoopt meer producten of krijgt meer aanvragen voor de dienstverlening die je aanbied.

Kostenbesparing

Je krijgt inzicht in de effectiviteit van je marketinginspanningen en zet je budget efficiënter in. Je investeert in de kanalen en campagnes die echt rendement opleveren en voorkomt verspilling van middelen, geld en tijd.

Doelgerichte website

Je krijgt een diepgaand inzicht in het gedrag, de behoeften en de voorkeuren van je klanten. Je segmenteert beter en levert gerichte boodschappen die aansluiten bij behoeften en interesses. Je klanten worden meer tevreden, betrokken, loyaal en geven meer uit.

Concurrentievoordeel

Het geeft je een voorsprong op je concurrenten. Je identificeert trends, ontdekt nieuwe kansen en optimaliseert je marketingstrategie om de concurrentie voor te blijven.

Hoe ziet het proces eruit?

Op basis van een kennismaking bepalen we wat jij voor ogen en al gedaan hebt. Hier laat ik een analyse op los die ik vervolgens presenteer. Aan de hand van deze gegevens gaan we bespreken hoe we je doelen zo snel en optimaal mogelijk gaan behalen.

Kennismaken

Mijn aanpak begint met een kenninsmakingsgesprek. Waarin we doelen, wensen en strategie inzichtelijk maken.

Analyseren

Vervolgens ga ik bezig met een analyse van de huidige middelen en campagnes. Hierbij ga ik op zoek naar sterktes, verbeteringen en kansen.

Voorstel

De uitkomsten van de analyse bespreken we. We bekijken de data en vergelijken dit met je doelen. Het vormt belangrijke input voor strategie en uitvoering. Dit alles zet ik in een projectvoorstel, inclusief analyse, advies, planning en investering. 

Uitvoering en rapportage

Bij akkoord projectvoorstel gaan we aan de slag met de uitvoering. Hierbij ontwikkel ik een persoonlijke rapportage die gemakkelijk te begrijpen is en waardevolle inzichten biedt. Het geeft inzicht in hoeverre de inspanningen resultaten opleveren. En waar de grootste kansen liggen.

Investering website analyse

Eenmalig

  • Kennismaking
  • Analyse huidige middelen 
  • Bespreking
  • Projectvoorstel (analyse, advies en planning)

99

Project

Gewenste uitvoering en specialisaties campagne

Persoonlijk voorstel

Contactgegevens

Hallo, mijn naam is Maikel Velt. Eigenaar van Pedio. Samen met mijn partners zorg ik voor een optimale websites en campagnes met online marketing, communicatie en vormgeving. Met meetbare en maximale resultaten. Hulp nodig? Neem dan contact met me op via onderstaande gegevens.

Wil je meer weten over mij en mijn ervaring kijk dan op mijn LinkedIN-pagina. Let's connect!